Recrutare directă — Universul talentelor cu eduJOBS™

Lărgirea orizonturilor în recrutarea modernă. De la inițierea parteneriatului cu eduJOBS™ pentru recrutare directă, până la îndeplinirea aspirațiilor tale ambițioase, fiecare pas este atent planificat.

 • O Lume fără frontiere — Recrutare prin eduJOBS™

  Ce ar fi dacă poți recruta RAPID cei mai buni oameni întocmai ca și când ar fi din orașul tău? La eduJOBS™ știm că distanțele nu mai sunt un obstacol în acest peisaj globalizat. Implementăm strategii care ajung dincolo de limitele geografice, pentru a îmbogăți echipa ta cu diversitatea și creativitatea care vin din colțuri diferite ale țării.

 • Caravana cu Angajări™ — Talentul nu cunoaște granițe

  Descoperă diversitatea în cea mai pură formă a sa. Cu proiectele noastre de succes,Caravana cu Angajări™, și eduJOBS™, aducem în prim plan mobilitatea și flexibilitatea, învingând barierele geografice pentru a te conecta cu cei mai bunicandidați, indiferent de locația lor. Experiența ne-a învățat că talentul se poate găsi oriunde — noi îl aducem direct la ușa ta.

 • Inclusivitate și diversitate — Priorități eduJOBS™

  Echitatea este în ADN-ul nostru. La eduJOBS™, îmbrățișăm diversitatea de cultură, gen, vârstă și gândire. Potrivit unui studiu McKinsey, companiile cu echipe diverse au cu 35% performanţe mai bune. Noi credem în puterea unei forțe de muncă diverse și prin recrutare directă, deschidem calea spre un mediu de lucru inclusiv și prosper.

 • Relații reale, impact real

  Cu eduJOBS™, recrutarea nu este o simplă tranzacție, ci o oportunitate de a crea conexiuni durabile. Punem accent pe interacțiunea umană, pe înțelegerea nevoilor și pe alinierea valorilor. Angajații sunt mai mult decât resurse — sunt inimi ce bat pentru viziunea ta, sunt minți ce lucrează pentru inovația de mâine. Cu eduJOBS™, recrutarea devine o extensie a culturii tale organizaționale prin excelență și pasiune.

La eduJOBS™, îmbinăm realitatea pieței muncii cu aspirațiile tale, transformând fiecare recrutare într-o poveste de succes unică.

Îmbrățișează un viitor unde recrutarea este mai mult decât un proces — este o poartă către diversitate, inovație și excelență. Alege eduJOBS™ pentru a naviga în era recrutării directe, fără frontiere.

eduJOBS™ — Conectăm lumi, creăm posibilități.

Ce este recrutarea?

Recrutarea este procesul prin care o organizație identifică, atrage și selectează candidați pentru a ocupa roluri vacante sau noi în cadrul companiei. Scopul recrutării este de a găsi persoanele potrivite care să corespundă cerințelor jobului și culturii organizației, contribuind astfel la succesul acesteia. 

Care sunt etapele incluse într-o procedură de recrutare?

Lărgirea orizonturilor în recrutarea modernă. De la inițierea parteneriatului cu eduJOBS™ pentru recrutare directă, până la îndeplinirea aspirațiilor tale ambițioase, fiecare pas este atent planificat.

 • Identificarea nevoii

  Stabilirea poziției care trebuie ocupată și a competențelor necesare pentru a o îndeplini.

 • Planificarea recrutării

  Crearea unei strategii de recrutare, incluzând metodele de căutare a candidaților și instrumentele de evaluare.

 • Atragerea candidaților

  Utilizarea platformei eduJOBS™ și a Caravanei cu Angajări pentru a ajunge la un pool larg de potențiali candidați.

 • Screening

  Evaluarea CV-urilor și scrisorilor de intenție, preselecția candidaților pe baza unor criterii predefinite.

 • Interviurile

  Interviuri cu candidații pentru a evalua competențele, experiența și potrivirea cu cultura companiei.

 • Testarea

  Folosirea testelor de abilități sau de personalitate, și alte metode de evaluare, pentru a identifica cele mai bune talente.

 • Verificarea referințelor

  Contactarea foștilor angajatori sau a altor referințe pentru a confirma informațiile furnizate de candidat.

 • Oferta de angajare

  Negocierea termenilor și condițiilor și prezentarea ofertei oficiale de muncă

 • Onboarding

  Integrarea noului angajat în organizație, printr-un proces care îi familiarizează cu valorile, procedurile și colegii.

Recrutarea eficientă poate influența pozitiv dezvoltarea și creșterea unei companii, deoarece angajații sunt resursa cea mai valoroasă în realizarea obiectivelor organizaționale.

Chatbot
We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Căutare rapidă a jobului

Coș

Coș