Leasing de Personal cu eduJOBS™ și Employment Center RO

Flexibilitate și eficiență în gestionarea talentelor.

Începutul călătoriei tale cu eduJOBS™ și Employment Center RO marchează debutul unei experiențe unde atenția la detalii face diferența. Ți se deschide o cale spre atingerea obiectivelor tale strategice, unde îți oferim nu doar soluții, ci un parcurs transformativ.

 • Echilibru și adaptabilitate în forța de muncă — aceasta este promisiunea noastră către tine

  Leasingul de personal se efectuează prin intermediul companiei noastre partenere, Employment Center RO, care este autorizată pentru a presta acest tip de serviciu. Procesul implică următoarea etapă esențială: încheierea unui contract de punere la dispoziție între companie și Employment Center RO.

 • Soluții dinamice pentru nevoi diferite

  Descoperă libertatea de a ajusta echipa ta exact când ai nevoie. Cu Employment Center RO, ai acces la servicii de leasing de personal care se adaptează rapid la fluctuațiile pieței și la cerințele specifice ale proiectelor tale. Eliberează potențialul organizației tale printr-o colaborare inteligentă și eficientă.

 • Administrare simplificată, impact amplificat

  Gestionează mai eficient timpul și resursele. Employment Center RO se ocupă de toate aspectele legate de contractul angajaților - de la payroll până la beneficii și conformitate. Tu te concentrezi pe ceea ce face compania ta unică, în timp ce noi ne asigurăm că echipa ta este pregătită pentru excelență.

 • Diversitatea talentului la dispoziția ta

  Cu eduJOBS™ ai acces la o bază de date mare de candidați calificați și necalificați, pregătiți să se alăture echipei tale pe durată determinată. Recrutăm și detașăm cei mai potriviți profesioniști, care să se integreze în cultura și ritmul companiei tale, oferindu-ți astfel resursele umane de care ai nevoie pentru a prospera.

 • Flexibilitatea ca standard

  Leasingul de personal cu Employment Center RO îți oferă abilitatea de a răspunde rapid la schimbare fără a fi necesar să angajezi pe termen lung. Acesta este avantajul tău competitiv - flexibilitatea de a scala sus sau jos cu ușurință, în concordanță cu ciclurile afacerii tale.

 • Parteneriatul care transformă provocările în oportunități

  Într-o lume în continuă mișcare, găsește stabilitatea în partenerul tău de leasing de personal. eduJOBS™ și eduJOBS™ și Employment Center RO sunt mai mult decât simpli furnizori - sunt aliații tăi strategici, o extensiune a departamentului tău de HR, transformând provocările de personal în oportunități strategice și avantaje competitive.

Embrionează agilitatea în strategia ta de personal cu eduJOBS™ și Employment Center RO și transformă fiecare proiect într-un succes.

eduJOBS™ și Employment Center RO — Agilitate și excelență în resursele umane.

Ce este leasingul de personal?

Leasingul de personal, cunoscut și sub denumirea de „închirierea forței de muncă” sau „staff leasing”, este un aranjament în care o companie externă, adesea o agenție de muncă temporară sau o firmă de leasing de personal, furnizează angajați pentru o companie-client. Acești angajați nu sunt angajați direct de către compania-client, ci sunt încadrați oficial de către firma de leasing și sunt detașați să lucreze temporar sub supravegherea companiei-client.

Cum funcționează leasingul de personal?

 • Contractarea

  Compania-client încheie un contract de servicii cu firma de leasing de personal.

 • Selecția de personal

  Firma de leasing recrutează și selecționează candidații care corespund cerințelor companiei-client.

 • Detașarea angajaților

  Angajații selectați sunt angajați de firma de leasing și apoi detașați pentru a lucra la compania-client pentru o perioadă stabilită, care poate fi de la câteva săptămâni la câțiva ani.

 • Gestionarea resurselor umane

  Pe durata contractului, firma de leasing este responsabilă pentru aspectele administrative ale angajaților, cum ar fi salarizarea, taxele, beneficiile, asigurările, și gestionarea contractelor de muncă.

 • Supravegherea directă

  Deși firma de leasing este angajatorul oficial, angajații sunt supravegheați și gestionați de zi cu zi de către compania-client.

Leasingul de personal poate oferi mai multe avantaje companiilor-client, cum ar fi flexibilitate în gestionarea resurselor umane, reducerea sarcinilor administrative asociate cu angajarea și gestionarea directă a angajaților, și capacitatea de a adapta rapid forța de muncă în funcție de fluctuațiile cererii de pe piață.

De asemenea, acesta poate fi o soluție eficientă pentru a acoperi nevoi temporare de personal, cum ar fi proiecte de durată limitată sau înlocuirea angajaților care sunt în concediu de maternitate sau medical.

Coș

Coș