Caravana cu Angajări™: Rescriem regulile recrutării în România

Mobilitate. Diversitate. Pionieratul conexiunilor umane.

Caravana cu Angajări™ a fost gândită ca să fie motorul creșterii tale și al afacerii tale. Aici, unim talente și companii, iar împreună accelerăm succesul.

Primul proiect de acest gen din țară, Caravana cu Angajări™ a redefinit peisajul recrutării în România încă de la început. Nu este doar o inițiativă de angajare, ci o mișcare care celebrează potențialul uman și îl conectează cu lumea vastă a posibilităților profesionale.

Ce transformă Caravana cu Angajări™ într-un proiect dorit atât de companii, cât și de candidați?

 • Caravana cu Angajări™: O lume fără bariere. Descoperim talentul, oriunde ar fi.

  Caravana cu Angajări™ transformă harta României într-un hub de diversitate și incluziune. Eliminăm barierele geografice, promovăm oportunități echitabile peste tot în țară. Aducem împreună talent și inovație, creând sinergii între profesioniști și companii vizionare. Și asta pentru că noi credem într-un viitor mai bun pentru toți, pentru fiecare om și pentru fiecare afacere.

 • Transport și cazare gratuite

  Fiecare candidat are oportunitatea de a găsi jobul dorit. Caravana de Angajări™ este dedicată succesului acestora în cadrul interviului. Oferim transport și cazare, ambele gratuite, pentru a facilita participarea candidaților în procesul de recrutare, fără griji suplimentare. Dorim să se focalizeze pe ceea ce este cu adevărat important — demonstrarea competențelor și prezentarea personalității lor unice.

 • Suport în crearea CV-ului și pregătirea interviurilor

  Candidații beneficiază de o echipă de suport dedicată, care îi asistă în crearea sau actualizarea CV-ului și îi pregătește pentru interviu. Înțelegem importanța unui sprijin solid în aceste etape cheie – un CV bine structurat deschide uși, iar o pregătire temeinică pentru interviu crește considerabil șansele de angajare. Aici, la Caravana de Angajări™, oricine este mai mult decât un candidat – este prioritatea noastră, iar succesul lui este obiectivul nostru comun.

 • Știm să poziționăm talentul în inima afacerii tale

  Caravana cu Angajări™ înțelege ritmul mediului de business. Cultivăm talente care să rezoneze cu ethosul companiilor, oferind soluții customizate — un echilibru între aspirațiile individuale și viziunea de business.

 • Impactul Caravanei cu Angajări™

  Sute de mii de km parcurși în drumul spre succes, acoperind 9 sectoare industriale și deschizând noi orizonturi în 2023. Caravana a unit destinul afacerilor cu traiectoria profesională a candidaților, aducând energie și un suflu nou procesului de recrutare din România.

Caravana cu Angajări™ — mai mult decât un proiect de recrutare; este o emblemă a posibilității și promisiunea unui viitor în care fiecare pas este o avansare către potrivirea profesională perfectă.

Coș

Coș