1. Introducere

1.1. EduJOBS Center SRL (denumită în continuare „noi” sau „compania”) este angajată în protejarea confidențialității informațiilor furnizate de utilizatori (denumiți în continuare „utilizatori” sau „dumneavoastră”). Această Politică de Confidențialitate descrie modul în care colectăm, folosim și protejăm informațiile personale ale utilizatorilor.

2. Informațiile Colectate

2.1. Pentru utilizarea serviciilor EduJOBS.ro, solicităm anumite informații personale, cum ar fi numele, adresa de e-mail, numărul de telefon și detalii de profil.

2.2. Colectăm informații despre activitatea utilizatorilor pe platformă, cum ar fi vizualizarea anunțurilor, interacțiunea cu acestea și tranzacțiile.

3. Utilizarea Informațiilor

3.1. Informațiile colectate sunt utilizate pentru furnizarea și îmbunătățirea serviciilor EduJOBS.ro, personalizarea experienței utilizatorilor, facilitarea procesului de recrutare și trimiterea de informații relevante despre oportunități de angajare.

3.2. Nu comercializăm sau transferăm informațiile personale către terțe părți în scopuri de marketing fără acordul explicit al utilizatorilor.

4. Securitatea Informațiilor

4.1. Implementăm măsuri de securitate adecvate pentru a proteja informațiile personale ale utilizatorilor împotriva accesului neautorizat, modificării sau distrugerii acestora.

5. Cookie-uri și Tehnologii Similare

5.1. Utilizăm cookie-uri și tehnologii similare pentru a îmbunătăți funcționalitatea și performanța website-ului, precum și pentru analiza modului în care utilizatorii interacționează cu platforma.

6. Drepturile Utilizatorilor

6.1. Utilizatorii au dreptul de a accesa, corecta, actualiza sau șterge informațiile personale furnizate în cadrul serviciilor EduJOBS.ro.

7. Modificări ale Politicii de Confidențialitate

7.1. Ne rezervăm dreptul de a actualiza periodic Politica de Confidențialitate. Utilizatorii vor fi notificați despre astfel de modificări prin intermediul website-ului sau prin alte mijloace de comunicare.

Prin utilizarea serviciilor EduJOBS.ro, utilizatorii confirmă că au citit și înțeles Politica de Confidențialitate și sunt de acord cu colectarea și prelucrarea informațiilor personale în conformitate cu aceasta.

Pentru întrebări sau preocupări legate de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail: contact@edujobs.ro.

Coș

Coș