Revoluționează modul în care recrutezi. eduJOBS™, platforma creată pentru identificarea și angajarea rapidă a candidaților, este concepută special pentru echipele de HR, din companiile mici la corporații, dar și pentru agențiile de recrutare.

Proces rapid și simplu

Cu doar câteva detalii privind compania și rolurile disponibile pe care le ai, platforma noastră te va conecta rapid cu talentele potrivite. De asemenea, punem la dispoziția ta planuri optimizate și personalizate, nu doar pentru avansarea profesională a candidaților, ci și pentru creșterea motivației și retenția membrilor echipei, în regim de leasing de personal.

0 %

au deficit de candidați calificați pentru posturile vacante.

0 %

dintre noii angajați părăsesc compania în primele 90 de zile

Maximizează-ți eficiența cu un control total al profilului companiei

Creează-ți un cont în mai puțin de 2 minute, postează anunțul tău de angajare și beneficiază de suportul colegilor noștri. Ai la dispoziție toate informațiile necesare într-un singur loc. Împărtășește ofertele tale de muncă cu o bază de date de peste ……., fie că sunt locale, naționale sau specializate și creează-ți strategia de recrutare.

Soluții de la A-Z pentru de Leasing de Personal

eduJOBS™ îți pune la dispoziție o abordare integrată pentru leasing de personal, eliminând complexitatea proceselor de recrutare.

În colaborare specialiști în resurse umane oferim training specializat pentru motivare și retenție, astfel încât echipa ta să beneficieze de cele mai eficiente strategii în domeniu.

0 %

din noii angajați se simt complet nepregătiți după procesul de onboarding

De ce este eduJOBS soluția pentru compania ta?

Recrutare Rapidă

Cu eduJOBS™, beneficiile procesului de recrutare rapidă sunt la un click distanță. Platforma noastră facilitează conectarea angajatorilor cu candidații calificați în cel mai scurt timp posibil, reducând semnificativ intervalul de la publicarea ofertei de muncă până la ocuparea poziției.

Dezvoltare profesională

Cu o gamă extinsă de cursuri și module de upskilling, eduJOBS™ susține dezvoltarea continuă a cunoștințelor și abilităților, esențiale pentru a rămâne competitiv într-o piață în schimbare.

Personalizare și flexibilitate

Fie că e vorba de nevoile specifice ale companiei sau de ambițiile individuale ale unui candidat, eduJOBS™ oferă soluții personalizabile care se adaptează cerințelor și obiectivelor unice.

Eficiență și reducerea costurilor

Prin centralizarea recrutării și dezvoltării profesionale pe o singură platformă, eduJOBS™ reduce timpul și resursele necesare perfecționării echipei și/sau găsirii noilor colegi, ceea ce pentru tine înseamnă economii semnificative.

Asistență și sprijin profesional

Atât angajatorii, cât și candidații beneficiază de suport dedicat pentru a naviga cu ușurință pe platformă. Echipa eduJOBS™ este angajată în oferirea unui serviciu exceptional dedicat clienților, ghidându-te prin toate etapele procesului de recrutare sau învățare.

Punem accent pe creștere profesională și personală.

Coș

Coș